Upstairs.com

Upstairs Traprenovatie is een gerenommeerd Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in traprenovaties van hoge kwaliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 75.000 gerenoveerde trappen op hun naam, heeft Upstairs zich gevestigd als een leider in de industrie. In dit artikel nemen we een uitgebreid kijkje naar Upstairs Traprenovatie, zodat je kunt bepalen of dit het juiste bedrijf is voor jouw traprenovatieproject.

Een van de belangrijkste kenmerken van Upstairs Traprenovatie is hun innovatieve benadering van het renovatieproces. Ze gebruiken een uniek systeem waarbij de nieuwe traptreden over de bestaande treden worden geplaatst, waardoor er geen noodzaak is voor ingrijpende bouwwerkzaamheden. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte renovatie, met minimale overlast voor de bewoners.

Upstairs Traprenovatie biedt een breed scala aan materialen en afwerkingen, zodat je een trap kunt creëren die perfect past bij jouw persoonlijke smaak en interieur. Ze werken met hoogwaardige materialen zoals hout, laminaat en PVC, en bieden een uitgebreide selectie van kleuren, texturen en patronen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, elegante uitstraling of een strak, modern design, Upstairs heeft de juiste opties voor jou.

Naast hun brede aanbod aan materialen, onderscheidt Upstairs Traprenovatie zich door hun uitstekende klantenservice. Ze bieden een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij een ervaren adviseur bij je thuis komt om de mogelijkheden te bespreken en een gedetailleerde offerte op te stellen. Op deze manier weet je precies wat je kunt verwachten voordat het renovatieproject van start gaat.

Upstairs Traprenovatie begrijpt dat een trap meer is dan alleen een functioneel element in een huis; het kan ook een opvallend designelement zijn. Daarom bieden ze een scala aan aanvullende diensten, zoals het plaatsen van balustrades, het installeren van trapverlichting en het creëren van bijpassende trapleuningen. Deze extra's zorgen ervoor dat jouw gerenoveerde trap niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk is.

Een ander belangrijk aspect van de dienstverlening van Upstairs Traprenovatie is de garantie die zij bieden op hun werk. Het bedrijf is zo overtuigd van de kwaliteit van hun materialen en vakmanschap dat ze een garantie van 10 jaar bieden op alle traprenovaties. Zo weet je zeker dat je investeert in een duurzame en betrouwbare oplossing voor jouw trap.

Tot slot is duurzaamheid een belangrijk aandachtspunt voor Upstairs Traprenovatie. Ze streven ernaar om milieuvriendelijke materialen en productieprocessen te gebruiken, en werken samen met leveranciers die zich inzetten voor verantwoord bosbeheer en duurzaamheid. Op deze manier draagt Upstairs Traprenovatie bij aan een groenere toekomst voor onze planeet.

In conclusie, Upstairs Traprenovatie is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle, efficiënte en stijlvolle oplossing voor hun traprenovatieproject. Met hun innovatieve renovatietechnieken, uitgebreide keuze aan materialen en afwerkingen, en een sterke nadruk op klantenservice en duurzaamheid, is het geen wonder dat Upstairs Traprenovatie een van de toonaangevende bedrijven in de branche is geworden. Als je overweegt om jouw trap te laten renoveren, is Upstairs Traprenovatie zeker het overwegen waard.


Upstairs.com Reviews

  Agressieve verkoostechnieken

  De heer EDN van Upstairs kwam langs voor de opmaak van een vrijblijvende prijsofferte. Aanvankelijk heel correct. Tijdens het maken van zijn berekeningen kregen we een verkoopsfilm te zien. Vermits hij de eerste was van een aantal afspraken kon ik nog niet beslissen. Toen keerde zijn gedrag en werd zijn toon agressief. Hij verhief zijn stem. "Het is een kwestie van vertrouwen" "Als je een nieuwe wagen wilt, ga je naar de garage. Je ziet een mooi modelletje en je koopt deze". "Ik moet nog veel formulieren invullen" "Ik moet zo ver rijden en heb geen commissie"......
  Het kan een mooi product zijn maar vertrouwen was wel helemaal weg. Ondertussen gemerkt dat de andere offertes minimum 30% goedkoper zijn. Boven de 10 000euro voor 1 betontrap te bekleden.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Agressieve manier van verkopen.

Bezoek Upstairs.com

Schrijf een review